top of page

Ilaria Cimarelli 

Tanácsadó beszélgetés egy dúlával-Ilaria Cimarelli

​(Jelenleg angolul elérhető szolgáltatásunk-ONLINE)​

Hi there!

I'm so happy to have you reading these few words of mine!

I'm Ilaria and I'm a birth& postpartum Doula.

What is a Doula? It's a woman that looks after the whole family-to-be or new family offering emotional, psychological, and practical support. I graduated in Psychology& Health in Rome in 2016 but soon realized that I wanted to work with families in another way. I decided to move to London in 2017 in order to become a Barre& Baby teacher and get the Babywearing consultant certification as well. In 2018 I moved back to Rome and became a Doula after have been studying with Mondo Doula Association. A little later, in 2020 I got the biggest blessing - becoming a mom to a little girl! Since I became a mother, all my perspectives changed, and the way I see unique families' needs is clearer than ever. Motherhood journey is the most beautiful and yet challenging period of your life and you deserve a person that is there for you, supporting you. Doulas exist for this reason! I'm currently living in Rome, Italy - but I'm willing to walk next to you during this amazing journey from wherever might work for you! I hope you're enjoying this precious time so far and please remember: I'm here for you! ♡ 

 

With Love: Ilaria

Please email us for more information about this service: pipiwellbeing@gmail.com

Ilaria

Dániel Petra

Sziasztok! 

Dániel Petra vagyok dietetikus és sportdietetikus. Üdvözöllek a Pipi Wellbeing programban! Velem leginkább a várandósság alatti és a szülés közbeni táplálkozás témakörnél fogtok találkozni. :)

 

Alapvetően diplomás ápolóként kezdtem pályafutásom, azonban az emberek segítése és az életmentés mellett, a dietetikai pálya is mindvégig érdekelt. Rövidesen az életmód és a táplálkozás szerelmese lettem. Ezért újabb iskolát kezdtem, és 2017-ben megszereztem dietetikusi diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Ezt követően a Testnevelési Egyetem posztgraduális képzésén tovább bővítettem dietetikai tudásom és sport-specifikus dietetikusi oklevélre tettem szert.

Ez idő alatt sem unatkoztam, ápolói munkám mellett, 2018-tól az Újbudai Egészségfejlesztési Iroda dietetikusa voltam, ahol az egészséges táplálkozás és prevenciós témakörben tevékenykedtem leginkább. Munkám során az egészséges és a segítséget igénylő kismamák életmódjába és táplálkozásába is betekintést nyertem. Szívügyemnek tekintem a várandósok táplálkozását, hiszen ilyenkor nem csak a gyermekvárás folyamatát, de a leendő édesanya és a születendő kisbaba egészségi állapotát is nagyban meghatározza a kismama által követett táplálkozási minta.

Dietetikusi munkámat jól jellemzi a nyitott és kreatív hozzáállás, valamint a folyamatos tanulás, mellyel azt gondolom naprakész tudásra tehetek szert. Így a nemzeti ajánlásoknak megfelelően, ugyanakkor a mindennapi életünkbe integrálva, hasznos tanácsokkal tudom segíteni a párokat a gyermekvállalás és a családalapítás kezdeti szakaszán is.

 

Remélem a közös munkánk során számos értékes tudással fogtok gazdagodni. 

Kérlek keressetek bizalommal a következő email címen: pipiwellbeing@gmail.com

Szeretettel: Petra

Petra
Norina

Divéki-Szántó ​Norina

Sziasztok! 

Divéki- Szántó Norina vagyok, Édesanya, Személyi Edző, Pre& Posztnatál Tréner. Specializációm a szülés utáni regeneráció és az életmód coaching.

Habár a sport és az egészséges életmód mindig is nagyon fontos része volt az életemnek, a pályafutásomat Nemzetközi Kapcsolatok Szakértőként kezdtem. Ennek köszönhetően bejártam szinte az egész világot, rengeteg fantasztikus Nővel találkoztam és dolgoztam. Utazásaim során azt tapasztaltam, hogy bármennyire is különbözőek vagyunk és bárhol is éljünk a világban, egy valami közös Bennünk, a gyermekeink szeretete.

Egy kisbaba születése minden Nő életében a legfontosabb és legcsodálatosabb esemény, viszont ebben az időszakban a legtöbb Édesanya elfelejt magáról is gondoskodni. Pedig a szülés életünk legnehezebb próbatétele testileg is, melyet megfelelő irányított regeneráció és korrekciós erősítés kell, hogy kövessen. Hiszen a szülés utáni időszak egy életre szól, a várandósság során kialakult tartásbeli változásokat és izom egyensúlytalanságokat edzésmunkával lehet, és kell korrigálni. Ez elsősorban nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem nagyban befolyásolja a későbbi életminőségünket és egészségünket is. 

Kisfiam születésével én is megtapasztaltam a postpartum időszak fizikai nehézségeit és a szülés utáni regeneráció jelentőségét is. Így alakult át bennem a szenvedély hivatássá, ma már minden nap csodálatos Nőknek segítek a világ minden tájáról, hogy mindenki a számára megfelelő speciális regeneráció során gyógyulhasson, erősödhessen és biztonságosan térhessen vissza a sporthoz kisbabája születése után. 

Nagyon sok szeretettel és odafigyeléssel várom, hogy segíthessek Neked is.

Kérlek keressetek bizalommal a következő email címen: pipiwellbeing@gmail.com

Szeretettel: Norina

bottom of page